Food
Het food team zorgt voor duidelijkheid en structuur in een landschap vol complexe normen en wetgeving. Wij begeleiden je bij al jouw kwaliteitsvraagstukken en werken op maat. Bovendien is ons team zeer uitgebreid waardoor we een beroep kunnen doen op uitgebreide expertise aan norm- en sectorkennis.
Wat team Food voor jou kan betekenen?
Meet the team
Pascal Brysse
Consultant, Marketing & PartnerNatasja De Troch
Consultant & Teamlead 'Hier eet men veilig' & 'Q-kids'Ganna Vavritska
ConsultantEdith Castelein
Consultant, Teamlead 'Food', Competentie & PartnerEmmy Decadt
Consultant, Planner & PartnerElke Debou
Consultant & Teamlead 'Labelling’Jens Bauters
Consultant, Operationeel verantwoordelijke & PartnerStefanie Dumarey
ConsultantTim De Boeck
Consultant, IT & Digitalisering & PartnerRuben Polfliet
ConsultantAnton Bauters
ConsultantRuben Haleydt
ConsultantLieselot Heyse
Consultant & Teamlead 'Feed, ISO & Logistics’Anouk Van Hootegem
ConsultantThomas Dhondt
ConsultantGaël Beyen
ConsultantJosephine Van Den Bossche
ConsultantInes Lamont
ConsultantKarin Pepermans
ConsultantPeter Heyneman
ConsultantMargot Vandenberghe
ConsultantGwen Rutsaert
ConsultantHannah Pauwels
ConsultantSabine Declercq
ConsultantAmber Gielis
ConsultantCaroline Wouters
ConsultantNatalie Beeken
ConsultantDimitri Grigorjan
ConsultantRobin Vanhaelemeesch
ConsultantNinke Verschelden
ConsultantIsabel Van Eetvelde
ConsultantSiebe Geerts
Consultant
Onze experten aan het woord
Nieuw E-nummer: gebufferde azijn
Als gevolg van de positieve beoordeling van de EFSA heeft het additief gebufferde azijn een eigen E-nummer gekregen: E 267.
opleidingen
meer opleidingen
Microbiologie voor gevorderden 3/3
08 mei 2024DrongenVerpakking voor gevorderden
13 mei 2024GrobbendonkVoedselveiligheidscultuur 1/2
14 mei 2024NazarethInterne auditor (HACCP, BRC, IFS...) 1/3
14 mei 2024Grobbendonk
Normcast
Normcast XIV - AMNorman - Evelyne Heekhout - Wat heeft FSSC 22000 v6 te bieden?
FSSC 22000 of voluit Food Safety System Certification is de eerste wereldwijde voedselveiligheid standaard die toepasbaar is op alle levensmiddelenbedrijven. Recent kwam versie 6 uit. Waarom deze nieuwe versie? Wat werd gewijzigd? En hoe moeten we dit nu interpreteren? Expert ter zake Evelyne Heekhout van Quality Coaching wijst ons de weg.
Whitepapers
Afval- en nevenstromen in de voedingsindustrie
De voedingsindustrie werpt afvalstoffen niet zomaar weg, maar gebruikt ze als grondstof of materiaal indien ze voldoen aan bepaalde (kwaliteits)criteria. Sommige afvalstromen krijgen dus een tweede leven. Zo dienen de nevenstromen van de voedingsindustrie bijvoorbeeld als basis voor diervoeder.