Wij zorgen voor een professioneel begeleidingstraject waarmee je zonder problemen de gewenste certificaten behaalt.

Eenvoud, transparantie en efficiëntie vormen hierbij de basis voor een vlotte integratie.

Implementatie van normen

Tijdens een begeleidingstraject bekijken de Normanisten alle interne processen en sturen bij waar nodig. Dit kan steeds voorafgegaan worden door een interne audit om na te gaan in welke mate het bedrijf al compliant is met de te implementeren norm. Vervolgens wordt het volledige productieproces op punt gezet volgens de noodzakelijke richtlijnen. 

Klanten aan het woord

Implementatietraject IFS Logistics

We behaalden met succes ons IFS certificaat dankzij de ondersteuning van AMNorman! Een belangrijke milestone voor het team, thx AMNorman!

Serge Gregoir, CEO Eutraco Group

eutraco

Ondersteuning kwaliteitssysteem volgens FSSC 22000

In samenwerking met AMNorman houden we ons kwaliteitssysteem steeds op het hoogste niveau en behalen we al jaren het FSSC certificaat met succes!

Xavier Vanneste, Brouwerij De Halve Maan

De halve maan

Begeleiding IFS Broker

Dankzij de goede en professionele begeleiding van AMNorman bij het opzetten van ons kwaliteitshandboek en het opleiden van ons team, hebben we vlot ons IFS broker certificaat kunnen behalen! #teamwork

Paul Florizoone, Founder & Partner Greenway

Greenway

Doorlichting en vereenvoudiging kwaliteitssysteem

Wij werkten met een uitgebreid gedocumenteerd, praktijkonvriendelijk, kwaliteitshandboek volgens IFS Wholesale/cash&carry norm. We beslisten daarom beroep te doen op de begeleiding van AMNorman om het handboek door te lichten en te vereenvoudigen. Dankzij hun advies op maat en know-how kreeg ons kwaliteitssysteem een vernieuwde input. Het resultaat is een praktijkvriendelijk digitaal kwaliteitshandboek in eigen beheer geworden, dat succesvol her-gecertificeerd werd.

Lucas Deltour, Delgiro

Delgiro

Ondersteuning autocontrole eisen

Voor ons is het belangrijk dat we als klein bedrijf een makkelijk toegankelijke partner hebben die ons begeleidt in het opstellen van ons kwaliteitshandboek. Die partner vonden we in AMNorman. Gezien de uitstekende service en de klantgerichtheid heeft AMNorman zich bewezen als ideale partner voor ons!

Xavie Battel, zaakvoerster Grano Ladies

xavies

FCA certificatie nevenstromen

We deden beroep op het advies van AMNorman om onze nevenstromen te valoriseren tot diervoeder. AMNorman zette een kwaliteitssysteem op conform de FCA vereisten. 4 maanden na het eerste contact waren we FCA gecertificeerd en konden we onze nevenstromen afzetten als diervoeder, een besparing van 30.000€.

Evi Vanhove, zaakvoerster Aspec, Nieuwerkerken

Aspec

Begeleiding IFS certificatie

Dankzij de begeleiding van AMNorman houden we onze IFS certificatie op het hoogste niveau.

John Prinsen, zaakvoerder Jomi, Bekkevoort

Jomi

FSSC 22000 certificatie

De nieuwste versie van de FSSC 22000 werd succesvol geïmplementeerd. AMNorman ondersteunde ons met de opstart van de context- en stakeholderanalyses.

Evelien Vermote, Quality Manager Flaxseed Trading

Flaxseed Trading

Begeleiding IFS Food implementatie en certificatie

Ons IFS certificaat werd in februari 2020 opnieuw met succes verlengd met een score van 98,87%. Dankzij onze operatoren, medewerkers en AMNorman behaalden we dit schitterende resultaat.

Michael Beers, CEO, Ice Factory

Ice Factory

GMP+ B8 implementatie

AMNorman ondersteunde ons bij de keuze van een geschikte kwaliteitsstandaard voor onze sector en met de praktische implementatie ervan. We behaalden met succes het GMP+ B8 certificaat productie en handel in petfood.

Yana Van Lathem, Vadigran

Vadigran

implementatie BRCGS packaging materials

Dankzij de steun van AMNorman staat ons kwaliteitssysteem op punt en hebben we in 2020 ons eerste BRCGS Packaging Materials certificaat behaald.

Pauline Van Acker, Packas

Packas

Hoe kunnen we jou ondersteunen?

hoe kunnen we jou ondersteunen?