Quality speaks on your behalf

AMNorman is een onafhankelijke competentie-, advies- en opleidingspartner voor bedrijven. Onze consultants zijn actief in de domeinen kwaliteitsmanagement en certificatie, én ze zijn producttechnisch in de domeinen conformiteit, informatie, ontwikkeling, verbetering en vernieuwing.

 Onze experts — ook wel Normanisten genoemd vanwege hun toewijding — hebben uitgebreide ervaring in de voedingssector, diervoedersector, productontwikkeling en kwaliteitsmanagement. We beperken ons niet tot deze domeinen, maar ondersteunen u op alle vlakken, tot daar waar onze expertise en kennis reikt.

AMNorman is Qfor gecertificeerd, erkend Alimento opleidingsverstrekker en geregistreerd partner van de KMO-portefeuille. We beschikken over meerdere Ovocom gerefereerde consulenten voor de begeleiding of implementatie van de FCA standaard.

 

Lees meer over ons

Onze diensten

Aankomende opleidingen

Workshops, opleidingen en seminaries georganiseerd door onze experts:

december

Nieuws

Getuigenissen van onze klanten

Implementatietraject IFS Logistics

We behaalden met succes ons IFS certificaat dankzij de ondersteuning van AMNorman! Een belangrijke milestone voor het team, thx AMNorman!

Serge Gregoir, CEO Eutraco Group

eutraco

Ondersteuning kwaliteitssysteem volgens FSSC 22000

In samenwerking met AMNorman houden we ons kwaliteitssysteem steeds op het hoogste niveau en behalen we al jaren het FSSC certificaat met succes!

Xavier Vanneste, Brouwerij De Halve Maan

Halve Maan

Begeleiding IFS Broker

Dankzij de goede en professionele begeleiding van AMNorman bij het opzetten van ons kwaliteitshandboek en het opleiden van ons team, hebben we vlot ons IFS broker certificaat kunnen behalen! #teamwork

Paul Florizoone, Founder & Partner Greenway

Greenway

Doorlichting en vereenvoudiging kwaliteitssysteem

Wij werkten met een uitgebreid gedocumenteerd, praktijkonvriendelijk, kwaliteitshandboek volgens IFS Wholesale/cash&carry norm. We beslisten daarom beroep te doen op de begeleiding van AMNorman om het handboek door te lichten en te vereenvoudigen. Dankzij hun advies op maat en know-how kreeg ons kwaliteitssysteem een vernieuwde input. Het resultaat is een praktijkvriendelijk digitaal kwaliteitshandboek in eigen beheer geworden, dat succesvol her-gecertificeerd werd.

Lucas Deltour, Delgiro

Delgiro

Altijd correct in beoordeling, goed advies en opvolging

Pascal Delemarre, Bakkerij Delemarre - Zelzate

Bakkerij Delemarre

Ondersteuning autocontrole eisen

Voor ons is het belangrijk dat we als klein bedrijf een makkelijk toegankelijke partner hebben die ons begeleidt in het opstellen van ons kwaliteitshandboek. Die partner vonden we in AMNorman. Gezien de uitstekende service en de klantgerichtheid heeft AMNorman zich bewezen als ideale partner voor ons!

Xavie Battel, zaakvoerster Grano Ladies

Xavies'

FCA certificatie nevenstromen

We deden beroep op het advies van AMNorman om onze nevenstromen te valoriseren tot diervoeder. AMNorman zette een kwaliteitssysteem op conform de FCA vereisten. 4 maanden na het eerste contact waren we FCA gecertificeerd en konden we onze nevenstromen afzetten als diervoeder, een besparing van 30.000€

Evi Vanhove, zaakvoerster Aspec, Nieuwerkerken

Aspec

Etikettering veganistische hondenkoekjes

AMNorman staat mij bij om onze veganistische hondenkoekjes van een correcte etikettering te voorzien. 

Helena Dzikanowice , start-up ondernemer Buddy

Buddy

Begeleiding IFS certificatie

Dankzij de begeleiding van AMNorman houden we onze IFS certificatie op het hoogste niveau.

John Prinsen, zaakvoerder Jomi, Bekkevoort

Jomi

HACCP training

Heel interessante vorming 'HACCP voor starters'. Er werd voldoende tijd gemaakt om vragen te stellen. We kunnen nu zelf aan de slag!

Anse Van Assche, Vesta vzw

Vesta vzw

FSSC 22000 certificatie

De nieuwste versie van de FSSC 22000 werd succesvol geïmplementeerd. AMNorman ondersteunde ons met de opstart van de context- en stakeholderanalyses.

Evelien Vermote, Quality Manager Flaxseed Trading

Flaxseed Trading

Begeleiding IFS Food implementatie en certificatie

Ons IFS certificaat werd in februari 2020 opnieuw met succes verlengd met een score van 98,87%. Dankzij onze operatoren, medewerkers en AMNorman behaalden we dit schitterende resultaat.

Michael Beers, CEO, Ice Factory

Ice Factory

Voorbereiding controle FAVV

De controle door het FAVV in de keuken van ons rusthuis is goed verlopen. De directie was héél tevreden over het eindresultaat. We behaalden dit resultaat dankzij de hulp van AMNorman.

Martine Van Mechelen, Hoofd Voeding Magnolia vzw

Magnolia

GMP+ B8 implementatie

AMNorman ondersteunde ons bij de keuze van een geschikte kwaliteitsstandaard voor onze sector en met de praktische implementatie ervan. We behaalden met succes het GMP+ B8 certificaat productie en handel in petfood.

Yana Van Lathem, Vadigran

Vadigran

Opleiding e-teken en metrologie

De opleiding van AMNorman 'etikettering met e-teken' was zeer interessant en heeft alle verwachtingen ingelost!

Anthony Gysen, ADM Antwerp

ADM

Implementatie BRCGS Packaging Materials

Dankzij de steun van AMNorman staat ons kwaliteitssysteem op punt en hebben we in 2020 ons eerste BRCGS Packaging Materials certificaat behaald.

Pauline Van Acker, Packas

Packas

Ondersteuning nodig?

Benieuwd naar hoe onze diensten jouw organisatie kunnen helpen?