smart quality improvements
with a human touch

Klare taal, daar houden wij van.
Vooral als het over complexe regel- en wetgeving gaat.
Als onafhankelijke competentie-, advies- en opleidingspartner voor bedrijven in de voedingssector en diervoedersector willen we duidelijkheid scheppen en woorden omzetten in daden.
Onze Normanisten helpen je graag op weg.
Met hun uitgebreide ervaring in de voedingssector, diervoedersector, productontwikkeling en kwaliteitsmanagement zijn ze de ideale partner om te adviseren, ondersteunen en op te leiden.
Het uiteindelijke doel: bedrijven voorzien van kennis en expertise, optimalisatie en implementatie zodat ze met voldoende bagage zelfstandig aan de slag kunnen. Van zodra een Normanist overbodig is, heeft hij zijn werk dus goed gedaan.

ons opleidingsaanbod
Februari2023
kwaliteit managen in een voedingsbedrijf
09 Februari 2023Sint-Denijs-Westrem
maart2023
HACCP in een kinderdagverblijf
20 maart 2023Sint-Denijs-Westrem
nieuws
- 26 December 2022 | food
ethyleenoxide: verscherpte regelgeving
De regels omtrent de aanwezigheid van de omstreden stof ethyleenoxide in additieven werden op 1 september 2022 aangescherpt.
👉 Waarom is deze stof omstreden?
👉 Wat is de oorzaak van de herziening?
👉 En hoe ziet de verscherpte regelgeving eruit?
Dat en nog veel meer lees je in onze nieuwste blog! - 21 December 2022 | labelling
wijziging etikettering steviolglycosiden
De stof steviolglycosiden, beter gekend als stevia, is een intensieve zoetstof die ongeveer 200 tot 300 keer zoeter is dan suiker. Sinds 2011 mag dit in de Europese Unie worden gebruikt als toevoeging aan voedingsmiddelen.
Onlangs volgden er enkele wijzigingen omtrent het gebruik van steviolglycosiden als additief (E 960) in voedingsmiddelen.
- 15 December 2022 | food
nieuwsitem: wijzigingen IFS-certificatie
NIEUWS - Belangrijke info naar aanleiding van de wendingen omtrent IFS-certificatie.
klanten aan het woord
ondersteuning nodig?
