Veilig voedsel bereiden

Kinderen zijn een kwetsbare groep in onze samenleving. Daarom moeten hygiënenormen in de kinderopvang bijzonder strikt worden nageleefd. Door preventief de juiste hygiënemaatregelen op te volgen en adequaat te reinigen en te ontsmetten, vermijd je besmetting bij de bereiding van maaltijden en babyvoeding. 

Inschrijven niet meer mogelijk. Vragen hierover? Mail info@amnorman.be. We helpen je graag verder.
Lesgever: Lieselot Heyse
10 september 2024
14u - 17u
139€

Kortrijksesteenweg 1121/0202, 9051 Sint-Denijs-Westrem

KMO-portefeuille thema's
Beroepsspecifieke Competenties

Inhoud

Na deze opleiding ben je je bewust van de gevaren gekoppeld aan de bereiding van voeding.

  • Welke preventieve maatregelen kan je nemen om besmetting te voorkomen?
  • Hoe kan je proactief verbeteringen doorvoeren?
  • En hoe ben je optimaal voorbereid op een inspectie door het FAVV? 

 

Trainer

Lieselot Heyse is al sinds 2020 voedselveiligheidsadviseur. Ze geeft geregeld trainingen over HACCP, voedselveiligheid en allergenen. 

 

Getuigenissen

'Zeer goede toelichting en zeer informatief'

'Ik wilde meer info over HACCP-normen en heb dit zeker voldoende gekregen met tips van bv. website en dergelijke'

'Voldoende info ontvangen, duidelijk'

'We krijgen templates & checklists voor in de praktijk'

'Zeer aangenaam en boeiend'