Door het delen van onze gerichte kennis, inzichten en expertise ben je op termijn in staat om hier zelf mee aan de slag te gaan. Dit kan zowel in jouw bedrijf met een training op maat, door het volgen van e-learnings of via ons open opleidingsaanbod afgestemd op de noden die we in de praktijk ondervinden.

Welkom in de
AMNorman academy!

Hier vind je een ruim en actueel aanbod van workshops, opleidingen en seminaries samengesteld door onze Normanisten. Gebaseerd op hun praktijkervaring en de noden die zij dagelijks ervaren. Daarom is het ook vanzelfsprekend dat we tijdens de sessies praktijkgericht te werk gaan. Casestudies, groepswerk, Q&A… zijn daarbij vaak gebruikte methodieken. Elke Normanist is gespecialiseerd en intensief getraind in zijn eigen vakgebied. Hierdoor is het mogelijk om een breed opleidingsprogramma aan te bieden.

Naast de inhoud stemmen we ook graag de vorm af op jouw behoeften. Zo is er keuze uit ons open opleidingsaanbod, e-learnings of een inhouse training. Dat laatste is zeer voordelig aangezien meerdere medewerkers kunnen deelnemen. Ook is er voldoende ruimte voor gerichte vragen.

Uiteraard is het aanvragen van een specifieke sessie op maat ook een interessante optie. Hierbij is de inhoud volledig afgestemd op jouw bedrijf en inhoud.

AMNorman Academy

Kalender

Categorieën

september

Subsidiemogelijkheden vormingen

KMO, subsidiemogelijkheden opleidingen

Onze onderneming is geregistreerd dienstverlener onder de KMO-portefeuille. Via de KMO-portefeuille kan je tot 30% subsidie ontvangen (afhankelijk van de grootte van jouw onderneming) op de kostprijs van onze opleidingen (exclusief BTW). Meer informatie omtrent het subsidiëren van opleidingen vind je via de KMO-portefeuille.

Registratienummer KMO-portefeuille DV.O239697.

Alimento, subsidies opleidinge

Alimento richt zich op de Belgische voedingsindustrie. Hun dienstverlening is van toepassing voor medewerkers verbonden aan paritaire comités 118 (arbeiders uit de voedingsindustrie) en 220 (bedienden uit de voedingsindustrie). Onze Alimento-erkenning biedt heel wat voordelen voor onze klanten in de voedingsindustrie. Zo is een subsidie mogelijk voor in-company trainingen van € 225 per sessie van een halve dag. 

Logos

Voor bedienden tewerkgesteld onder het paritair comité 226 (bedienden uit de internationale handel, het vervoer en de logistiek) kan je voor onze opleidingen een aanvraag tot subsidiëring indienen bij het vormingsfonds LOGOS. Kijk op de website van LOGOS voor de regelgeving. Voor meer informatie kan je contact opnemen via e-mail subsidies@logosinform.be of telefonisch op het nummer 03 221 97 36.

KMO

Het VIVO verdeelt het vormingsbudget waar ook de kinderopvang en initiatieven voor buitenschoolse opvang (IBO) gebruik van kunnen maken (paritair comité 331). Opleidingskosten kunnen worden terugbetaald indien deze voldoen aan de voorwaarden van het VIVO. Meer informatie vindt u op de website van het VIVO.

Zij gingen je voor:

Begeleiding IFS Broker

Dankzij de goede en professionele begeleiding van AMNorman bij het opzetten van ons kwaliteitshandboek en het opleiden van ons team, hebben we vlot ons IFS broker certificaat kunnen behalen! #teamwork

Paul Florizoone, Founder & Partner Greenway

Greenway

HACCP training

Heel interessante vorming 'HACCP voor starters'. Er werd voldoende tijd gemaakt om vragen te stellen. We kunnen nu zelf aan de slag!

Anse Van Assche, Vesta vzw

vesta

Opleiding e-teken en metrologie

De opleiding van AMNorman 'etikettering met e-teken' was zeer interessant en heeft alle verwachtingen ingelost!

Anthony Gysen, ADM Antwerp

ADM

Interesse in een opleiding?

interesse in een opleiding?