Veilige voedsel bereiden

Kinderen zijn een kwetsbare groep in onze samenleving. Daarom moeten hygiënenormen in de kinderopvang bijzonder strikt worden nageleefd. Door preventief de juiste hygiënemaatregelen op te volgen en adequaat te reinigen en te ontsmetten, vermijd je besmetting bij de bereiding van maaltijden en babyvoeding. 

Inhoud

Na deze opleiding ben je je bewust van de gevaren gekoppeld aan de bereiding van voeding.

  • Welke preventieve maatregelen kan je nemen om besmetting te voorkomen?
  • Hoe kan je proactief verbeteringen doorvoeren?
  • En hoe ben je optimaal voorbereid op een inspectie door het FAVV? 

 

Trainer

Natasja De Troch is al sinds 2009 voedselveiligheidsadviseur. Ze geeft geregeld trainingen over HACCP, voedselveiligheid en allergenen. Ze is Teamleader bij Q-Kids, ondersteuning van kinderdagverblijven en van Hier-eet-men-veilig, ondersteuning en begeleiding van B2C-verkooppunten.

 

Testimonials

  • 'Zeer goede toelichting en zeer informatief'
  • 'Ik wilde meer info over HACCP-normen en heb dit zeker voldoende gekregen met tips van bv. website en dergelijke'
  • 'Voldoende info ontvangen, duidelijk'
  • 'We krijgen templates & checklists voor in de praktijk'
  • 'Zeer aangenaam en boeiend'
Lesgever: Steffie Verhulst
04 juni 2021
9u - 12u
139€

Online via Zoom

Deelnemen aan de opleiding?

Vul onderstaand formulier in. 

+32 (0)9 223 84 89

info@amnorman.be

Kortrijksesteenweg 1121 - bus 0202
9051 Sint-Denijs-Westrem

BTW BE 0830.793.815