De informatiestroom wat betreft regel- en wetgeving in de voedings- en diervoedersector is enorm én complex. Wij gebruiken onze expertise om alles begrijpelijk en toepasbaar te maken. Gebaseerd op jouw bedrijf of specifieke vraag gaan we op zoek naar de juiste ondersteuning. Bring it on!

 • Productontwikkeling

  Een idee uitwerken tot een product? We delen onze kennis bij zowel productontwikkeling als research & development processen.
  Dat kan met advies, opleiding, uitvoering, implementatie en upscaling. Ook insourcing, opleiding van interne medewerkers, hoort hierbij.

 • Opleidingen

  Door het delen van onze gerichte kennis, inzichten en expertise ben je op termijn in staat om hier zelf mee aan de slag te gaan. Dit kan zowel in jouw bedrijf met een training op maat, door het volgen van e-learnings of via ons open opleidingsaanbod afgestemd op de noden die we in de praktijk ondervinden.

 • Audits & inspecties

  Normanisten zijn getraind om wettelijke en normatieve vereisten af te toetsen aan de praktijk. Ze gaan na of de werking overeenstemt met de voedselveiligheidscultuur en de geldende standaarden, wet- en regelgeving. 

  Hoe kunnen we jou helpen?
 • Outsourcing van werknemers

  Hierbij zijn onze Normanisten tijdelijk deel van de werkplek. Zo kunnen ze binnen de kwaliteitsafdeling de continuïteit van het kwaliteitsmanagementsysteem, het specificatiebeheer of de productveiligheid verzekeren.

Interesse in één van deze diensten?

Interesse in één van deze diensten?