voedselallergenen

Steeds meer mensen krijgen te maken met allergieën en/of intoleranties. Een duidelijke etikettering is daarom van cruciaal belang, alsook het vermijden van besmetting tussen voedingsmiddelen onderling tijdens de productie en opslag van de levensmiddelen.

 

allergenenmanagement voor voedingsbedrijven

Normanisten helpen bij het opstellen van een allergenenmanagementsysteem op maat van jouw bedrijf. Een doordachte risicoanalyse met de juiste validatietechnieken vormen hierbij de basis. Daarnaast geven wij regelmatig opleidingen en workshops rond allergenenmanagement. Alle details vind je bij 'onze opleidingen'.

 

allergenenbeheer voor niet-voorverpakte producten

Horecazaken, bakkerijen en slagerijen zijn verplicht hun klanten te voorzien van allergeneninformatie. De Normanisten helpen bij het verzamelen van de nodige gegevens en het opstellen van een kruistabel. 

 

nieuws

expertise

 

onze specialiste Natasja De Troch helpt je graag verder.

Onze specialiste Natasja De Troch helpt je graag verder