Start-ups

Starters zijn creatieve durvers en geven de toekomst vorm. Dat juichen wij alleen maar toe! AMNorman was oorspronkelijk zelf een start-up. Hierdoor weten we heel goed welke ondersteuning nodig kan zijn. Jaarlijks investeren we in projecten of organisaties binnen ons vakgebied die dezelfde waarden delen en nood hebben aan een duwtje in de rug. We zorgen voor gespecialiseerd advies, begeleiding, opleiding en helpen hen doorheen het administratieve doolhof (erkenning, registratie, melding, tracering en autocontrole). Dit alles aan een zeer laag tarief. 

Enkele voorbeelden van projecten:

  • De opvoeding en opleiding van kinderen is cruciaal. We hebben dan ook zeer veel respect voor organisaties die zich inzetten voor hun vorming, opleiding en opvang. In het bijzonder voor kwetsbare groepen. AMNorman ondersteunt hen graag bij het opzetten van een autocontrolesysteem of leidt de medewerkers op in domeinen zoals voedselveiligheid en autocontrole.
  • Samen met vele anderen zijn we bezorgd om de milieueffecten van onze mobiliteit en steunen initiatieven die deze milieulast reduceren. We ondersteunen hen door onze ervaring in wettelijke aspecten en bewaking van conformiteit te delen.
  • We zijn ervan overtuigd dat lokale verwerking en verdeling van levensmiddelen een enorme meerwaarde heeft. Niet alleen voor de landbouwer of de lokale veehouder, maar ook voor het sociale weefsel daarrond. Lokale, kleinschalige en korte ketens zijn de toekomst. We helpen dan ook graag met hun autocontrole, traceerbaarheid en meldingsplicht.

 

Cases

Happy Bags - MiniMarieTea

Yogonut

Xavies' Granola

Starter aan het woord

Ondersteuning autocontrole eisen

Voor ons is het belangrijk dat we als klein bedrijf een makkelijk toegankelijke partner hebben die ons begeleidt in het opstellen van ons kwaliteitshandboek. Die partner vonden we in AMNorman. Gezien de uitstekende service en de klantgerichtheid heeft AMNorman zich bewezen als ideale partner voor ons!

Xavie Battel, zaakvoerster Grano Ladies

xavies

Vind hier jouw ideale normanist

vind hier jouw ideale normanist