Start-ups zijn de aanjagers van de voedselinnovatie en vaak zijn het nieuwe veelbelovende start-ups die met de echte innovaties aankomen. De Normanisten begeleiden ook deze start-ups met het nodige enthousiasme.

Vandaag het succesverhaal van Happy Bags. Eén van de start-ups die we sinds vorig jaar ondersteunen.

Het verhaal van Happy Bags

Happy Bags, het moederbedrijf van MiniMarieTea heeft een duidelijke missie: kinderen meer water doen drinken. Isabelle Moussiaux, drijvende kracht achter dit bedrijf én mama van Marie en Jill, heeft niet alleen een grote passie voor haar dochters, maar ook voor kruiden en thee.

Wanneer ze na schooltijd samen met haar kinderen van een kopje thee wil genieten, merkt ze hoe moeilijk het is om met een gerust geweten deze drank te delen. Daarom startte ze haar eigen bedrijf van natuurlijke en leuke voedingsadditieven voor water: Happy Bags.

Isabel

Via MiniMarieTea wil ze van water drinken een leuke activiteit maken en zo bijdragen aan een betere wereld waarbij er meer tijd is om thee te drinken.
Tegelijk wil ze met MiniMarieTea de strijd aangaan tegen obesitas bij kinderen door hen een alternatief de bieden voor de gesuikerde frisdranken. De thee wordt speciaal gemaakt voor kinderen, zonder theïne, zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoegde smaken. Enkel gedroogd fruit, bloemen en kruiden.

Met dit drankje verovert de Vlaamse onderneemster niet alleen België, maar de hele wereld. Ondertussen ging Isabelle namelijk samen met koning Filip op handelsmissie naar Canada en Portugal.

In 2017 werd MiniMarieTea de meest beloftevolle start-up in Food. Vandaag zijn de producten te verkrijgen via de webshop, maar ook in heel wat biowinkels en Delhaize-filialen staat de thee in de rekken.

Mini marie tea

 

Samenwerking AMNorman

De Normanisten hebben Happy Bags ondersteunt bij het correct toepassen van de etiketteringsregels op de eerste ontwerpverpakkingen.
Ook voor de export naar Canada werd de verpakking op punt gezet door de consultants van AMNorman.

Wil je ook ondersteuning bij jouw succesverhaal? Wellicht kunnen onze Normanisten helpen, contacteer ons!

Hoe kunnen
we jou helpen?

AM Norman