De Belgische vleessector is wereldwijd gerenommeerd en geliefd. Iets om trots op te zijn. Traditioneel is deze sector nauw verweven met onze lokale cultuur en identiteit, maar de laatste decennia merken we dat die connectie mindert.

De vleessector kent namelijk heel wat uitdagingen zoals dierziekten, gesloten exportmarkten, wijzigende dierenwelzijnsnormen, strengere
eisen van zowel het FAVV als klanten en verminderde vleesconsumptie door een verschuiving naar plantaardige alternatieven.

AMNorman Meat is dé ideale partner om sectorbedrijven te ondersteunen bij deze snel veranderende evoluties.

Meat

Meet the team

  • Tim De Boeck

    Tim De Boeck

    Consultant, IT & Digitalisering & Partner
  • Anton Bauters

    Anton Bauters

    Consultant
  • Sarina Bauwens

    Sarina Bauwens

    Consultant
  • David Van Hoorebeeck

    David Van Hoorebeeck

    Consultant & Teamlead ‘Meat’
  • Thomas Dhondt

    Thomas Dhondt

    Consultant
  • Gaël Beyen

    Gaël Beyen

    Consultant
  • Marie Van Audenhove - AMNorman

    Marie Van Audenhove

    Consultant
  • Tijs Verplanken

    Tijs Verplanken

    Consultant

Onze experten aan het woord

opleidingen

Normcast

7 mei 2021

Normcast II - Febev - Michael Gore - Onversneden over de toekomst van rood vlees

(R)evolutie in vleessector! Michael Gore, gedelegeerd bestuurder van De Federatie van het Belgische Vlees (kortweg FEBEV), analyseert topics zoals dierenwelzijn, pathogenen en de toekomst van onze vleesindustrie. Luister snel!

We helpen jou graag persoonlijk verder met je vragen.

contacteer ons