Het is een hele klus: op de hoogte blijven van nieuwe of gewijzigde wetgeving, recente uitspraken van het Hof, interpretatieverduidelijkingen van de overheid, interessante publicaties van leidraden… en de voor jou toepasselijke informatie hieruit te halen.

Wetgeving, en al zeker etiketteringswetgeving, is zeer dynamisch. Het is een heuse opdracht om deze op een correcte en adequate manier te volgen.

 

Door het volgen van de regulatory update kan je in slechts enkele uren op de hoogte blijven van de laatste etiketteringswetgeving op Europees, Belgisch en Nederlands niveau!

Volzet
Lesgever: Elke Debou
08 november 2022
9u - 12u30
300€

Kortrijksesteenweg 1121/0202, 9051 Sint-Denijs-Westrem

inhoud

We overlopen samen met jou de gewijzigde wetgeving op gebied van levensmiddelen en je krijgt de kans om de toepassing af te toetsen op het eigen product. De aangebrachte informatie is enkel gebaseerd op input van officiële instanties. Deze informatie wordt door onze etiketteringsspecialisten gescreend en wordt samengevat voor onze 'regulatory updates'. 

 

doelgroep

Kwaliteitsmedewerkers en regulatory affairs-verantwoordelijken.

 

trainer

Elke Debou is in 2005 afgestudeerd als bachelor voedings- en dieetkunde. Ze startte haar carrière als diëtiste en was eveneens 4 jaar werkzaam bij Culinor waar ze verantwoordelijk was voor de etikettering van de producten. In 2016 startte ze als etiketteringsspecialist bij AMNorman. Ondertussen is ze teamleader van de etiketteringsdienst en stuurt ze de etiketteringsspecialisten aan, ze volgt eveneens de laatste updates op gebied van etikettering en houdt het team op de hoogte van de recentste wetgeving.