Het is een hele klus: op de hoogte blijven van nieuwe of gewijzigde wetgeving, recente uitspraken van het Hof, interpretatieverduidelijkingen van de overheid, interessante publicaties van leidraden… en de voor jou toepasselijke informatie hieruit te halen.

Wetgeving, en al zeker etiketteringswetgeving, is zeer dynamisch. Het is een heuse opdracht om deze op een correcte en adequate manier te volgen.

 

Door het volgen van de regulatory update kan je in slechts enkele uren op de hoogte blijven van de laatste etiketteringswetgeving op Europees, Belgisch en Nederlands niveau!

Subscribe for this course
Lesgever: Elke Debou
08 November 2022
9u - 12u30
300€

Kortrijksesteenweg 1121/0202, 9051 Sint-Denijs-Westrem

inhoud

We overlopen samen met jou de gewijzigde wetgeving op gebied van levensmiddelen en je krijgt de kans om de toepassing af te toetsen op het eigen product. De aangebrachte informatie is enkel gebaseerd op input van officiële instanties. Deze informatie wordt door onze etiketteringsspecialisten gescreend en wordt samengevat voor onze 'regulatory updates'. 

 

doelgroep

Kwaliteitsmedewerkers en regulatory affairs-verantwoordelijken.

 

trainer

Elke Debou is in 2005 afgestudeerd als bachelor voedings- en dieetkunde. Ze startte haar carrière als diëtiste en was eveneens 4 jaar werkzaam bij Culinor waar ze verantwoordelijk was voor de etikettering van de producten. In 2016 startte ze als etiketteringsspecialist bij AMNorman. Ondertussen is ze teamleader van de etiketteringsdienst en stuurt ze de etiketteringsspecialisten aan, ze volgt eveneens de laatste updates op gebied van etikettering en houdt het team op de hoogte van de recentste wetgeving.

deelnemen aan de opleiding?

Vul onderstaand formulier in. 

Bedrijfsgegevens
Contactpersoon
Deelnemers
Meer dan twee deelnemers?
KMO Portefeuille
AMNorman is een KMO-portefeuille geregistreerd dienstverlener. Ons registratienummer voor opleidingen is DV.O2349697. Om gebruik te kunnen maken van de steunmaatregelen van de KMO-portefeuille moet uw onderneming aan bepaalde voorwaarden voldoen. Meer info over de voorwaarden kan u raadplegen op de website www.kmo-portefeuille.be.

Een subsidieaanvraag kan ingediend worden zodra bevestiging van uw inschrijving voor deze opleiding en uiterlijk tot 14 dagen na startdatum van deze opleiding.

+32 (0)9 223 84 89
info@amnorman.be

Kortrijksesteenweg 1121 - bus 0202
9051 Sint-Denijs-Westrem

BTW BE 0830.793.815