De wetgeving is heel duidelijk, voor de veiligheid van levensmiddelen moet een autocontrolesysteem gebaseerd zijn op de principes van de HACCP-systematiek. Een correct en functioneel HACCP-plan vereist echter de juiste kennis.
Deze opleiding verheldert de basisprincipes van HACCP. Je ontdekt waar je betrouwbare informatie kan vinden en aan de hand van oefeningen leer je hoe je correct een HACCP-studie uitwerkt.

Schrijf je in voor deze opleiding
Lesgever: Natasja De Troch
13 juni 2023
9u - 15u
390€

AMNorman, Kortrijksesteenweg 1121/0202, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Inhoud

  • Wat is HACCP & wat zijn de voordelen van deze systematiek?
  • Uitleg van de 7 basisprincipes volgens de Codex Alimentarius & het 12-stappenplan
  • Wat is de rol van de HACCP-coördinator?
  • Demonstratie van de verschillende mogelijkheden m.b.t. risico-inschatting
  • Talrijke praktijkvoorbeelden & oefeningen a.d.h.v. case studies

 

Doelgroep

Alle beginnende leden van het HACCP-team die betrokken zijn bij het opstellen, actualiseren en implementeren van het HACCP-plan (kwaliteitsverantwoordelijken, hygiëneverantwoordelijken, productieverantwoordelijken…)

 

Trainer

Natasja De Troch is al sinds 2009 voedselveiligheidsadviseur. Ze geeft geregeld trainingen over HACCP, interne audits, voedselveiligheid en allergenen.

deelnemen aan de opleiding?

Vul onderstaand formulier in. 

Bedrijfsgegevens
Contactpersoon
Deelnemers
Meer dan twee deelnemers?
KMO Portefeuille
AMNorman is een KMO-portefeuille geregistreerd dienstverlener. Ons registratienummer voor opleidingen is DV.O2349697. Om gebruik te kunnen maken van de steunmaatregelen van de KMO-portefeuille moet uw onderneming aan bepaalde voorwaarden voldoen. Meer info over de voorwaarden kan u raadplegen op de website www.kmo-portefeuille.be.

Een subsidieaanvraag kan ingediend worden zodra bevestiging van uw inschrijving voor deze opleiding en uiterlijk tot 14 dagen na startdatum van deze opleiding.

+32 (0)9 223 84 89
info@amnorman.be

Kortrijksesteenweg 1121 - bus 0202
9051 Sint-Denijs-Westrem

BTW BE 0830.793.815