De etikettering van diervoeders is geregeld volgens Europese wetgeving. Voorschriften voor etikettering hangen van veel zaken af: soort diervoeding, toepassing... De eisen zijn talrijk en veel medewerkers in diervoedingsbedrijven zien door het bos de bomen niet meer. 

Tijdens deze opleiding raken heel wat thema’s uitgeklaard.

Schrijf je in voor deze opleiding
Lesgever: Tine Demeyere
18 oktober 2022
9u - 12u
300€

Online via Microsoft Teams

inhoud

  • korte herhaling van verplichte etiketteringsregels
  • wijzigingen in de wetgeving
  • tips & trics uit de praktijk

Dit telkens in functie van het soort diervoeding en het toepassingsgebied. Tijdens deze opleiding komen zowel de etiketteringseisen aan bod van mengvoeders (volledige en aanvullende diervoeders), voedermiddelen, toevoegingsmiddelen en voormengsels. Er wordt ook heel specifiek ingegaan op eisen voor petfood.

 

doelgroep

Kwaliteitsverantwoordelijken, nutritionisten, marketeers, verkopers… in de diervoedingssector.

 

trainer

Tine De Meyere is na haar bachelor voedings- en dieetkunde aan de slag gegaan als kwaliteitsverantwoordelijke in de chocoladesector, voedingssupplementen en diervoederadditieven. Hierdoor kreeg ze een brede kennis in de voedings- en diervoedingssector.

Bij AMNorman specialiseerde Tine zich verder in de diervoedersector en begeleidt ze bedrijven met hun kwaliteitsmanagement en etikettering van de diervoeders.

deelnemen aan de opleiding?

Vul onderstaand formulier in. 

Bedrijfsgegevens
Contactpersoon
Deelnemers
Meer dan twee deelnemers?
KMO Portefeuille
AMNorman is een KMO-portefeuille geregistreerd dienstverlener. Ons registratienummer voor opleidingen is DV.O2349697. Om gebruik te kunnen maken van de steunmaatregelen van de KMO-portefeuille moet uw onderneming aan bepaalde voorwaarden voldoen. Meer info over de voorwaarden kan u raadplegen op de website www.kmo-portefeuille.be.

Een subsidieaanvraag kan ingediend worden zodra bevestiging van uw inschrijving voor deze opleiding en uiterlijk tot 14 dagen na startdatum van deze opleiding.

+32 (0)9 223 84 89
info@amnorman.be

Kortrijksesteenweg 1121 - bus 0202
9051 Sint-Denijs-Westrem

BTW BE 0830.793.815