De verschillende wettelijke en commerciële normen leggen meer en meer eisen op rondom specificatiebeheer. Alsof het nog niet moeilijk en tijdrovend genoeg is om een eindproductspecificatie correct en volledig in te vullen… Want ook deze worden steeds gedetailleerder en uitgebreider…

 

Hoe je specificatiebeheer op de meest efficiënte manier opneemt, leer je tijdens deze opleiding.

Inschrijven niet meer mogelijk. Vragen hierover? Mail info@amnorman.be. We helpen je graag verder.
Lesgever: Elke Debou
19 mei 2022
9u - 12u
300€

Kortrijksesteenweg 1121/0202, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Inhoud

  • wat zijn de verplichtingen inzake specificatiebeheer
  • aandachtspunten bij het specificatiebeheer
  • hoe kan de doorlooptijd van het specificatiebeheer reduceren met zo weinig mogelijk fouten

Deze opleiding is heel praktisch opgesteld, we werken aan de hand van voorbeelden en nemen een kijkje in verschillende geautomatiseerde specificatieportalen. Aarzel niet om ook eigen voorbeelden bij de hand te houden!

 

Doelgroep

Verantwoordelijken voor het specificatiebeheer van levensmiddelen.

 

Trainers

Elke Debou is in 2005 afgestudeerd als bachelor voedings- en dieetkunde. Ze startte haar carrière als diëtiste en was eveneens 4 jaar werkzaam bij Culinor waar ze verantwoordelijk was voor de etikettering van de producten. In 2016 startte ze als etiketteringsspecialist bij AMNorman. Ondertussen is ze teamleader van de etiketteringsdienst en stuurt ze de etiketteringsspecialisten aan, ze volgt eveneens de laatste updates op gebied van etikettering en houdt het team op de hoogte van de recentste wetgeving.