Download de gratis whitepaper over de opmars van plantaardige voeding en de daarbij horende struikelblokken. Onze experte aan het woord!

 

 

Maak plaats voor de plantaardige revolutie

De opmars van plantaardige voeding

De voorkeur voor natuurlijke, eenvoudige en flexibele diëten zorgt voor meer consumptie van plantaardige ingrediënten zoals fruit, groenten, zaden, enz. Plantaardige alternatieven zoals vleesvervangers, peulvruchten en melkalternatieven vinden daardoor steeds beter hun weg naar zowel de producent als consument, en gelukkig maar! De opmars van plantaardige voeding is een feit, maar we hebben nog een hele weg af te leggen.

 

2020: het jaar van de plantaardige revolutie

In 2020 kenden we een ongezien groei van plantaardige innovaties (GFI Europe). Hierbij sprongen ook wel wat multinationals mee op de kar. Unilever zette een vegan alternatief van hun befaamde ijs op de markt, de Magnum Vegan, en Nestlé kwam dan weer met de KITKAT Vegan opdagen, het veganistisch alternatief van de welbekende chocoladereep. 

 

De struikelblokken bij plantaardige voeding

In deze whitepaper bespreken we vier struikelblokken die ervoor zorgen dat plantaardige voeding vandaag nog geen evidentie is: toegankelijkheid, smaak & textuur, betaalbaarheid en duidelijkheid. 

 

Hieronder gratis te downloaden!

  • am norman B2C RETAIL
  • am norman FOOD
  • am norman PRODUCT DEVELOPMENT

Hoe kunnen
we jou helpen?

AM Norman