NL|EN

Full day

Masterclass 'verpakkingsmaterialen'

Welke invloed heeft verpakking op levensmiddelen? Hoe ga je een verpakking beoordelen bij de aankoopselectie? Welke wettelijke aspecten zijn er van toepassing? Hoe lees ik een Verklaring van Overeenstemming en hoe interpreteer ik migratietesten? Wat is de stand van zaken m.b.t. de problematiek van de minerale oliën (Mosh-Moah) en inkten? Je krijgt een helder antwoord op deze algemene vragen en we koppelen ook terug naar meer praktische vragen bij productontwikkeling: hoe gevoelig is mijn nieuw product voor bederfprocessen, hoe kan je deze bederfprocessen tegengaan door middel van een geschikte verpakking en wat zijn dan de implicaties voor de afvulmachine? En naast dit alles leer je ook nog iets bij over afvultechnieken, sealcondities en duurzame verpakkingen (biobased / biodegradeerbaar).

LesgeverJoyce Buysse, consultant AMNorman
DatumDinsdag, 6 oktober 2020
Aanvang9.00
Einde17.00
AdresDrongen
Adolf Lootensstraat 14, 9031 Drongen
OrganisatorAMNorman
Prijs470,00 euro
Schrijf u in

Formulier

Gekozen sessie

 
 
Ik heb een voucher
Voucher waarde
Voor akkoord met *de algemene voorwaarden*
Gekozen sessie

 
 
Ik heb een voucher
Voucher waarde
Voor akkoord met *de algemene voorwaarden*
de algemene voorwaarden
P200929-131301-5
06.10.2020: 9.00-17.00 (Masterclass 'verpakkingsmaterialen' - € 470,00 excl. BTW)