NL|EN

Full day

HACCP en Risicomanagement

De wetgeving is heel duidelijk, voor de veiligheid van levensmiddelen moet een autocontrolesysteem gebaseerd zijn op de principes van de HACCP-systematiek. Een correct en functioneel HACCP-plan vereist echter de juiste kennis.
Deze opleiding verheldert de basisprincipes van HACCP. Je ontdekt waar je betrouwbare informatie kan vinden en aan de hand van oefeningen leer je hoe je correct een HACCP-studie uitwerkt.
 
Programma

  • Wat is HACCP & wat zijn de voordelen van deze systematiek?
  • Uitleg van de 7 basisprincipes volgende de Codex Alimentarius & het 12-stappenplan
  • Wat is de rol van de HACCP-coördinator?
  • Demonstratie van de verschillende mogelijkheden mbt risico-inschatting
  • Talrijke praktijkvoorbeelden & oefeningen adhv case studies

 
Doelgroep: alle beginnende leden van het HACCP-team die betrokken zijn bij het opstellen, actualiseren en implementeren van het HACCP-plan (kwaliteitsverantwoordelijken, hygiëneverantwoordelijken, productieverantwoordelijken…)

LesgeverJoyce Buysse, Lead consultant
DatumDonderdag, 28 november 2019
Aanvang9h
Einde17h
AdresKantoren AMNorman
Kortrijksesteenweg 1121 2e verdieping, 9051 Sint-Denijs-Westrem
OrganisatorAMNorman
Prijs470,00 euro
Schrijf u in

Formulier

Gekozen sessie

 
 
Ik heb een voucher
Voucher waarde
Voor akkoord met *de algemene voorwaarden*
Gekozen sessie

 
 
Ik heb een voucher
Voucher waarde
Voor akkoord met *de algemene voorwaarden*
de algemene voorwaarden
P190918-53223-5
28.11.2019: 9h-17h (HACCP en Risicomanagement - € 470,00 excl. BTW)