NL|EN

Full day

HACCP en Risicomanagement

De wetgeving is heel duidelijk, voor de veiligheid van levensmiddelen moet een autocontrolesysteem gebaseerd zijn op de principes van de HACCP-systematiek. Een correct en functioneel HACCP-plan vereist echter de juiste kennis.
Deze opleiding verheldert de basisprincipes van HACCP. Je ontdekt waar je betrouwbare informatie kan vinden en aan de hand van oefeningen leer je hoe je correct een HACCP-studie uitwerkt.
 
Programma
Wat is HACCP & wat zijn de voordelen van deze systematiek?
Uitleg van de 7 basisprincipes volgende de Codex Alimentarius & het 12-stappenplan
Wat is de rol van de HACCP-coördinator?
Demonstratie van de verschillende mogelijkheden mbt risico-inschatting
Talrijke praktijkvoorbeelden & oefeningen adhv case studies
 
Doelgroep: alle beginnende leden van het HACCP-team die betrokken zijn bij het opstellen, actualiseren en implementeren van het HACCP-plan (kwaliteitsverantwoordelijken, hygiëneverantwoordelijken, productieverantwoordelijken…)

LesgeverJoyce Buysse, Lead consultant
DatumDonderdag, 16 mei 2019
Aanvang9h
Einde17h
AdresKantoren United Experts - Torhout
Bruggestraat 132, 8820 Torhout
OrganisatorAMNorman
Prijs470,00 euro
Schrijf u in

Formulier

Gekozen sessie

 
 
Ik heb een voucher
Voucher waarde
Voor akkoord met *de algemene voorwaarden*
Gekozen sessie

 
 
Ik heb een voucher
Voucher waarde
Voor akkoord met *de algemene voorwaarden*
de algemene voorwaarden
P190218-75519-7
16.05.2019: 9h-17h (HACCP en Risicomanagement - € 470,00 excl. BTW)