NL|EN
Reinigingsprocedures en analysetechnieken voor allergenen



Wat zijn allergenen en hoe krijgen we ze weg door middel van reiniging of hoe moeten we ze analyseren en detecteren? Welke methode gebruiken we best? Wat is validatie en verificatie en hoe wordt dit uitgevoerd?
In deze opleiding bespreken we verschillende droge en natte reinigingsmethodes zoals flushing, enzymatische of bacteriële reiniging, CIP enzovoort. We kaarten zowel de wettelijke als de VITAL drempelwaarden aan.
Via opdrachten leer je wat de aandachtspunten zijn bij monstername, welke sneltesten beschikbaar zijn en hoe je laboresultaten moet interpreteren.
 
Doelgroep: kwaliteitsmedewerkers en -verantwoordelijken in de voedingsindustrie

LesgeverJoyce Buysse, Lead consultant
DatumDinsdag, 26 maart 2019
Aanvang13h
Einde17h
AdresKantoren AMNorman
Kortrijksesteenweg 1121 2de verdieping, 9051 Sint-Denijs-Westrem
OrganisatorAMNorman
Prijs300,00 euro
Schrijf u in

Formulier

Gekozen sessie

 
 
Ik heb een voucher
Voucher waarde
Voor akkoord met *de algemene voorwaarden*
Gekozen sessie

 
 
Ik heb een voucher
Voucher waarde
Voor akkoord met *de algemene voorwaarden*
de algemene voorwaarden
P190218-75158-4
26.03.2019: 13h-17h (Reinigingsprocedures en analysetechnieken voor allergenen - € 300,00 excl. BTW)