NL|EN
 
 

AMNorman steunt...

Normanisten zijn gedreven en efficiënt. Dankzij de teamspirit en de creativiteit van de Normanisten is AMNorman in een prijsbewuste markt een snelgroeiende en zeer rendabele onderneming.

Normanisten zijn ook zeer geëngageerd. Wij willen heel graag onze gespecialiseerde kennis en ons enthousiasme inzetten in projecten die onze visie en onze waarden delen en onze wereld een beetje leefbaarder maken.

Met daden.

AMNorman investeert daarom elk jaar een deel van haar reserve in projecten of organisaties die onze waarden delen en nood hebben aan ondersteuning in ons vakgebied onder de vorm van gespecialiseerd advies, begeleiding en opleiding aan weggeeftarief. Zonder beperkend te zijn hieronder enkele voorbeelden:

  • Kinderen zijn onze toekomst. Hun opvoeding en opleiding zijn cruciaal. We hebben zeer veel respect voor organisaties die zich inzetten in vorming, opleiding en opvang. In het bijzonder voor kwetsbare groepen. Wij ondersteunen graag dergelijke organisaties bij het opzetten van hun autocontrolesysteem. Of we geven opleiding aan hun medewerkers in domeinen zoals voedselveiligheid en autocontrole.
  • We zijn bezorgd om de milieuaspecten van onze mobiliteit, en staan pal achter initiatieven die de milieulast van onze mobiliteit reduceren. We ondersteunen deze initiatieven met onze ervaring in wettelijke aspecten en bewaking van conformiteit.
  • We zijn overtuigd dat lokale verwerking en verdeling van levensmiddelen meerwaarde biedt. Niet alleen voor de landbouwer of de lokale veehouder maar ook voor het sociaal weefsel errond. Lokale, kleinschalige en korte ketens zijn beloftevol en toekomstgericht. Ook zij moeten in orde zijn met autocontrole, traceerbaarheid en meldingsplicht. Ons vakgebied. Wij bieden graag ondersteuning.
  • Starters zijn creatieve durvers maar komen op heel veel onverwachte drempels. Zij zijn de toekomst van ons economisch weefsel. Ooit waren wij zelf een startup, we beseffen dus heel goed dat de beginjaren onverwachte problemen brengen. We helpen startups graag door een doolhof van erkenning, registratie, melding en autocontrole.

AMNorman

Kortrijksesteenweg
1121 - bus 0202
9051 Sint-Denijs-Westrem
Belgiƫ

Tel +32 (0)9 223 84 89
Fax +32 (0)9 223 62 89
info@amnorman.be

Ben je geïnteresseerd in onze professionele begeleiding en deel je met ons onze waarden omtrent een leefbaardere wereld? Laat ons weten wat de missie is van jouw organisatie en waar wij een meerwaarde voor jou zouden kunnen zijn.
Wij gaan dan met jou in overleg en wie weet selecteren we jouw project en krijg je begeleiding van topexperts voor een prikje.

In welk kennisdomein van AMNorman wil je geholpen worden?

Algemeen: Begeleiding naar ISO 9001
Algemeen: ISO 14001
Algemeen: Specificatiebeheer, etiketten, claims, voedingswaarde
Algemeen: Uitvoeren van interne audits
Voedingssector: FAVV eisen en autocontrole
Voedingssector: Food defense, food fraude en business continuity
Voedingssector: HACCP - Food
Voedingssector: Hier eet men veilig
Voedingssector: ISO22000, BRC, FSSC, IFS, GFSI, GLOBAL MARKETS
Voedingssector: Kalibratie
Voedingssector: Kinderdagverblijven (Q-kids)
Voedingssector: Q-IT
Voedingssector: Voedingsallergenen en allergenenbeheer
Voedingssector: Voedingsverpakkingen
Voedingssector: Voedingswaarde
Dierenvoeding: Etikettering en claims diervoeding
Dierenvoeding: FCA, GMP+, QS
Dierenvoeding: HACCP - Feed
Samenwerking groepen: LabelDoc