Op 1 augustus 2022 verscheen de BRC Global Standard Food Safety versie 9. Er werden weer wat wijzigingen doorgevoerd die een invloed zullen hebben op het kwaliteitsmanagement van voedingsverwerkende bedrijven.

Vanaf 1 februari 2023 worden de audits uitgevoerd op basis van versie 9.

Onze senior consultant Peter Maes verdiepte zich in de wijzigingen en de gevolgen voor de gecertificeerde bedrijven. Tijdens deze masterclass overloopt Peter de wijzigingen in versie 9, hij geeft ook een voorzet hoe je extra toegevoegde waarde kan halen uit de nieuwe eisen en hoe je dit toepast in je eigen bedrijf.

 

Weer helemaal mee met de nieuwe BRCGS 9

Inschrijven niet meer mogelijk. Vragen hierover? Mail info@amnorman.be. We helpen je graag verder.
02 december 2022
9u30 - 12u30
75€ | Gratis voor klanten

Nieuwgoed (Seminariecentrum), Grotesteenweg Zuid 8, 9052 Zwijnaarde - Bekijk op kaart

 

Liever in de namiddag? Schrijf je in voor sessie 2.

KMO-portefeuille thema's
Bedrijfsstrategie

Inhoud

  • BRCGS auditprotocol: verschilpunten in auditprotocol ten opzichte van versie 8,
  • BRCGS criteria versie 9: gewijzigde criteria worden kritisch overlopen.

Via praktijkvoorbeelden en interactie met de cursisten worden de nieuwe eisen kritisch overlopen om zo de cursist toe te laten meer uit de BRCGS te halen.

 

Doelstelling

  • Kritisch inzicht geven in alle nieuwe en gewijzigde eisen van de BRCGS 9 standaard,
  • Alle verschilpunten ten opzichte van versie 8 toelichten, zowel wat het auditprotocol als wat de eisen betreft,
  • Inzicht geven in de mate waarin uw systeem conform is met de BRCGS 9 standaard zodat een actieplan kan opgesteld worden.

 

Doelgroep

Kwaliteitsdienst, productieverantwoordelijken, management, interne auditoren die reeds ervaring hebben met de BRCGS Food standaard versie 8.

 

Trainer

Peter Maes heeft 15 jaar praktische ervaring als freelance lead assessor bij diverse certificatieorganismes en 30 jaar praktische ervaring als Quality coach/ auditor/ trainer.