Onze klant Buddy won de hoofdprijs in de categorie lokaal innovatief ondernemerschap van de Bizidee awards 2019. Buddy biedt gezonde en veganistische hondenkoekjes aan. De koekjes zijn gemaakt door Helena die het bedrijf samen met haar zus en schoonbroer oprichtte. AMNorman helpt mee bij de etikettering van de koekjes.

Bizidee

Bizidee help ondernemers hun ideeën om te zetten in concrete ondernemingsplannen. Ze helpen start-ups slagen in hun opzet door ze te koppelen aan verschillende experten en coaches. In de categorie small won in 2019 Helena met haar project ‘Buddy’. Deze categorie beloont Buddy voor het maatschappelijk verantwoorde karakter van het project. Het is namelijk de bedoeling om, op termijn, mensen met een verstandelijke beperking aan te nemen.

 

Buddy

Helena Dzikanowice is al zeven jaar lang op zoek naar een job, maar door haar verstandelijke beperking was dit geen simpele opdracht, dus ontstond het idee om zelf een project op te starten. Helena heeft twee grote passies: honden en het bakken van cakes, taarten en koekjes. Deze interesses wist ze te combineren en met behulp van haar zus en schoonbroer richtte ze Buddy op.
Buddy zorgt voor een alternatief voor commerciële hondenkoekjes. Helena bakt hondenkoekjes op een natuurlijke manier zonder bewaarmiddelen of dierlijke producten. De veganistische koekjes worden verkocht via de webshop of op lokale markten in Antwerpen.

 

AMNorman en Buddy

Bij een nieuw product hoort ook een nieuwe verpakking en hiervoor kwam Buddy aankloppen bij AMNorman. Onze Normanisten stonden Helena en haar team bij om de etikettering van de veganistische hondenkoekjes te voorzien.
We zijn heel trots dat wij deel uitmaakten van het project en Buddy konden helpen om de koekjes, met de juiste etikettering, op de markt te brengen.

Heb je zelf ook vragen over etikettering, zowel voor voeding als dierenvoeding? Dan ben je bij AMNorman aan het juiste adres. Neem zeker CONTACT met ons op, wij helpen je graag!

op de hoogte
blijven van het 
laatste nieuws?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief!

AM Norman