NL|EN

Allergenen training Horeca

Ook in 2019 zal AMNorman terug de allergenentrainingen voor Horeca Vorming verzorgen.

 De allergenenwetgeving is van kracht sinds 13 december 2014. Deze wet legt aan alle sectoren op dat de allergeneninformatie op onverpakte producten schriftelijk of mondeling aan de consument moet worden meegedeeld. Tijdens de opleiding benaderen we de allergenenwetgeving op een praktische manier zodat je de klant en de FAVV-controleur beter te woord kan staan.
• Je leert het verschil tussen een allergie en een intolerantie.
• Je leert hoe je de klanten kan informeren en waarop je moet letten bij mondelinge allergenenoverdracht.
• Je leert de allergenen op te zoeken op etiketten en technische fiches.
• Je komt te weten wat kruisbesmetting in de keuken is en hoe je daarmee omgaat.
• Je leert omgaan met aansprakelijkheid.
• Je ontdekt ook wat je moet verwachten tijdens een FAVV controle.

Data trainingen

Meer info en inschrijvingen:
Opleidingsbrochure Horeca Vorming voorjaar 2019
Horeca Vorming

 

Schrijf u in op de blog

 
 
Interesse in

 
 
Interesse in

 
Algemeen: Begeleiding naar ISO 9001
Algemeen: ISO 14001
Algemeen: Specificatiebeheer, etiketten, claims, voedingswaarde
Voedingssector: Food defense, food fraude en business continuity
Voedingssector: HACCP - Food
Voedingssector: ISO22000, BRC, FSSC, IFS, GFSI, GLOBAL MARKETS
Voedingssector: Kinderdagverblijven (Q-kids)
Voedingssector: Voedingsallergenen en allergenenbeheer
Voedingssector: Voedingsverpakkingen
Dierenvoeding: FCA, GMP+, QS
Dierenvoeding: HACCP - Feed