NL|EN
 
 

Blijf op de hoogte via onze blog

Blog over dagdagelijkse en minder dagdagelijkse topics in kwaliteitsmanagement, etikettering, normen, wetgeving en het reilen en zeilen bij AMNorman.
Kies uw interesseveld en blijf op de hoogte!

Schrijf u in op de blog
19 Nov 2018 Allergenen training Horeca

Ook in 2019 zal AMNorman terug de allergenentrainingen voor Horeca Vorming verzorgen. De allergenenwetgeving is van kracht sinds 13 december 2014. Deze wet legt aan alle sectoren op dat de allergeneninformatie ...

Lees meer
28 Sep 2018 RDL behaalt ISO 9001 certificaat

Het gaat RDL – Reconversiemaatschappij Duurzaam Leefmilieu – voor de wind. Het Limburgse boorbedrijf ontving deze maand het ISO 9001 certificaat voor de reconversie van boorslurry. AMNorman ondersteunde RDL bij ...

Lees meer
26 Sep 2018 Word Excel Superhero!

Excel is ontontbeerlijk voor onze dagelijkse bedrijvigheden. Excel bezit oneindig veel mogelijkheiden maar vaak gebruiken we er slechts enkele wegens onwetendheid. Efficiënt en slim omgaan met Excel kan u nochtans ...

Lees meer
11 Sep 2018 Start-Up #2 YoGonut

Start-ups zijn de aanjagers van de voedselinnovatie en vaak zijn het nieuwe veelbelovende start-ups die met de echte innovaties aankomen. De Normanisten begeleiden ook deze start-ups met het nodige enthousiasme. ...

Lees meer
02 Sep 2018 Etiketteren met een ℮

Jammer maar helaas… we merken nog heel wat onduidelijkheid over het ℮-teken op verpakkingen. Nochtans is dit geen nieuw gegeven. Het e-teken is reeds in 1976 ingevoerd in de Europese ...

Lees meer
 

Schrijf u in op de blog

 
 
Interesse in

 
 
Interesse in

 
General: Help and guidance towards achieving ISO 9001
General: ISO 14001
General: Specs, labels, claims, nutrition
Food sector: Child daycare centres (Q-kids)
Food sector: Food allergens and allergen management
Food sector: Food defence, food fraud and business continuity
Food sector: Food packaging
Food sector: HACCP - Food
Food sector: ISO22000, BRC, FSSC, IFS, GFSI, GLOBAL MARKETS
Animal feed: FCA, GMP+, QS
Animal feed: HACCP - Feed